Labex Inspiration або TruTone – що обрати?

В світі цифрових електролірингофонів дуже часто порівнюють Labex Inspiration та TruTone. Тому, спробуємо розібратися і ми! (Выбор голосообразующего аппарата)

Выбор голосообразующего аппарата - Inspiration или TruTone

Обидва ці голосоутворюючі апарати надають своїм користувачам не тільки можливість розмовляти, а і виражати свої емоції, використовуючи зміну висоти тону. Незважаючи на цю схожість, прилади суттєво різняться один від одного.

Конструкція приладу

Корпус TruTone повністю виготовлений з пластику. Прилад має зручну форму та відчувається легтим в руці. 

Labex Inspiration виготовлений з металу, який надійно захищає електроніку та вбудовану батарею від зовнішніх впливів. Сенсорна панель керування та головка виготовлені з ударостійкого пластика. На ідеально відполірованому металевому корпусі ви ніколи не побачите подряпин та тріщин.

Особливості

TruTone використовує технологію управління інтонацією однією кнопкою (Single button voice intonation). На головну кнопку приладу можна натискати з різною силою, щоб отримати звучання на різній частоті. Кожного разу, як ви натискаєте на кнопку прилад починає з найнищого тона і по мірі збільшення сили натискання – тон стає вищим. Али в реальному використанні, достатньо важко відразу “попасти” на потрібний вам тон і в результаті ваша мова може звучати достатньо дивно.

Labex Inspiration використовує технологію дотику (Touch Technology). Замість звичайної мовної кнопки в цій моделі використовується сенсорна панель з інтегрованою LED-індикацією. Тональність можна змінювати в реальному часі, просто ковзаючи пальцем по панелі. В залежності від обраного інтонаційного режиму, ви можете запускати звучання на одному тоні незалежно від точки дотику і змінювати тон зміщуючи палець по слайдеру. Або ви можете запускати різний тон звучання в залежності від місця дотику і, також змінювати звучання зміщуючи палець по панелі.

Батарея

Labex Inspiration використовує вбудовану Літій-Іонну акумуляторну батарею всередині металевого корпуса. Батарея на 3300 мАг може легко забезпечити до 24 годин безперервного розмовного часу або до 2-х місяців в режимі очікування. Це дозволяє при звичайному використанні протриматись цілий тиждень до наступної зарядки батареї. Рівень заряду акумулятора відображається на передній панелі світлодіодного індикатора. Таким чином, ви завжди знаєте, скільки у вас залишилось заряда акумулятора, і коли вам необхідно зарядити пристрій. Для цього ви можете використовувати високошвидкісний зарядний пристрій та USB-кабель, що входять до комплекту поставки. Оскільки Labex Inspiration використовує стандартний USB-порт для зарядки, ви можете заряджати його будь-яким кабелем та з будь-якого джерела (powerbank, зарядний пристрій для телефону, ноутбук чи автомобільний зарядний пристрій). За допомогою зарядного пристрою, що входить до комплекту, електроларингофон заряджається менш ніж за 4 години.
TruTone використовує стандартні 9-вольтові акумулятори. Час роботи акумулятора становить близько 4-6 годин у режимі розмови та до тижня в режимі очікування.  Ідея полягає в тому, що одна з батарей сидить у самому пристрої, а інша заряджається в зарядній станції. Коли акумулятор розряджається, поміняйте його зарядженим. Це зручно, коли ви користуєтесь приладом вдома. Якщо десь подорожуєте, ви маєте мати з собою комплект акумуляторів та достатньо габаритну зарядну станцію.

Выбор голосообразующего аппарата – співставляємо всі “за” та “проти” та замовляємо!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *