Який вибрати Ларингофон

Ларингофон – це спеціалізований електронний пристрій, який перетворює механічні коливання на звукові.

Який вибрати Ларингофон

Перед покупкою ларингофону необхідно переглянути його характеристики. Найважливіші параметри серед них – це ємність батареї і можливість настроювати тональність і гучність звуку, що видається.

Ємність батареї

Ларингофон живиться від батареї, що перезаряджається (як правило, літій-іонний акумулятор).

З батареями можуть бути такі варіанти:

– Знімний запатентований акумулятор – батарея може дійсно мати унікальні характеристики, але будь-яка батарея має свій ресурс і коли він закінчується, ви стикаєтеся з питанням: де купити і скільки це коштує. Як правило, відповіді не надто втішні.

– Знімний стандартний акумулятор – як правило, 9 вольт – для користувача, все те ж саме, як у попередньому випадку, але після закінчення ресурсу акумулятора, ви можете підібрати собі аналогічний, яких великий вибір на ринку.

– Вбудований акумулятор. Вважається найкращим. З одного боку він так само, як і в першому випадку, унікальний у кожного виробника, але за рахунок значно більшої ємності та інтелектуальної системи заряду та споживання енергії може дуже довго служити без заміни. Такі акумулятори є вбудованою великою li-lo батареєю, вбудованою безпосередньо в пристрій. Добре тримає заряд до десяти днів і повністю заряджається за 60-90 хвилин. Заряджання можливе через стандартний usb-кабель в машині, від комп’ютера, power-bank вашого.

Регулювання звучання

Можливість налаштування гучності та тону звучання дозволяє зробити електронний голос більш натуральним та природним.

Щоб не помилитися в питанні – як вибрати апарат, треба окрім технічних характеристик враховувати ще кілька важливих параметрів:

Габарити приладу. Краще, щоб він був невеликого розміру та легким, адже ларингофон пацієнти носять завжди при собі. Також буде величезним плюсом простота у застосуванні, щоб людина будь-якого віку могла його легко освоїти.

Матеріал виготовлення. Головне – це гіпоалергенний і приємний на дотик матеріал. Найчастіше застосовуються метал чи пластик, або їх поєднують.

Захист від зовнішнього впливу. Зокрема від вологи та пилу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *